Ka Pu Nupui Ka Lu

Kawmchar lamah thawm a awm avangin ka veh phei ta a, muangchanga ka phei chu lung ka chhuih a ka tlu chiang ngei mai. Kan pa lah alo. Drop into the Haleakala Crater on this 5. Mahse, a nupui ang thoa nupui vanduai ni tura rukru nih ai chuan, tumah an nat ve a ngaih lohna tur mipa dang hmangaihna ka nghak a ni zawk e. Tin, Abrahama chuan a. Kha lehkhabu ka chhuah dawn khan uluk viau mah ila tihsual a la awm ang tih chu ka ring a. Lei Papakea i ka makani Laweÿehukai C C7 FF F7 Lei hoÿi ÿoe i ka ÿehu wai lä o Moaÿula HUI Bb F E ka makani houhou ÿili o ka ÿäina F C C7 O ka ÿäina, o ka ÿäina F Bbb F ÿO ka pä kolonahe mai a ka Hau i ka palai C C7 F ÿAÿole hewa he ÿolu ia lä ua hiki nö F Bbb F Lei Käÿili i ka lau o ke kamani C C7 F. Mahse tirhkoh Paula khan, 'Pasal chuan a nupui ma suh se' tiin Korinth thawnkhat, bung 7 chang 11 ah khan a sawi a. Office lam panin ka kal nghal a, car kawngkhar pawh kalh lovin ka chhuak nghal a, ka rilru ka thlak leh hma a thil chinfel vat vat ka duhna chu lian khawp tawh mai. Ka tawngkam mawilo tak vang chuan hrehawm ka ti hle a, inthiamlo em em chunga ama lam ka hawi leh chuan alo nui sen sen a. 500/- ka pe in a pasal chu a mak ding. Ka bulah a lo thu a, ka kut chu a chelh a, "ih, maw, ka hmanmgaih che avangin nupui atan ka nei che a, I pasal ka ni, i nunhlui chu ka hriat atana tul chu hriat ka duh bawk, ka nupui hi a pasal awm loh hlana mitthi tawh ngaia a lo tah fo ka duh lo, ka hnenah inbunruak la, I thawl hawk zawk ang, keipawh ka dam ang" a ti dam thlap a, chutiang. Liana pawh hi a phalna la hmasa lovin ngam tlakah,a hming ka ziak tel ve ringawt. ka pu chalbuanga chhangte hriatreng na na post a ni e. "Hei hian ka nupui ni tur a ka sawmna che i pawm a, i ngaihtuahna a pui thei ngei ang che" ka hnunglam a tangin ka beng kawm no lai a rawn fawp thla zai zai a. Nutei Tuahzo Chhakchhuak. Kan pa lah alo. map of Ban Ba Lu Ka Pu Sing (Yala region / Thailand), view from satellite. 5-mile trip that circles the rim of a colorful cinder cone and features stunning views across the crater floor and Ko. Ma En in thahnem ngai taka biahalnak min rawn siammi cungah lawmthu ka chim duh a, a ruang cu, keimah ka chimtur leikap aimahin kan Khua Dawn hi Literature lei ah pawh hawi kan pawl ve ciah ciah mei, tih a lang a, media hmandan te kan thiam telh telh tih ka theihin kan nawmhnak a ni zual a ni. Puipunnaa ka kal te, boruak inthlak danglam deuhah leh […] Posted in DOCTOR KA ZAWHNA Leave a comment. 2016 Nilaini a mual min liamsan takah hian, nikuma ka lo chibai ve hman hlauh kha ka lawm a, hun hlu leh duhawm tak a ni. Ka nupui fanaute Shillong lama an zin lai a lo ni kher a. tunah chuan ka pi nuzawni renthlei nen thlan insi rial a phum anni a, ka pi hi 1969 a boral tawh mah ni se south vanlaiphai khuaten an lo hauhsak avangin hetianga awm thei chauh ani. Can hold no more then leaked into this. Hmanhmawh takin step ah ka chhova, Jane-i chuan kawngka min lo hawn a, chutah, a hnenah chuan, 'Jane, pawi ka ti khawp mai, ka nupui hi ka thren thei lova ni' ka ti ta a. Kawmchar lamah thawm a awm avangin ka veh phei ta a, muangchanga ka phei chu lung ka chhuih a ka tlu chiang ngei mai. "Kei hi ka fa te 2 tan an pa ka ni a, ka nupui nen hian kum 40 bawrvel ve ve kan ni a, kum 11 zet kan awm dun tawh. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. Bible thu i thiat ngam a nih chuan min ma la ti nia," a ti ar ar mai a. Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka hrelo a, a it ka ringin hma veh vawh tak, dar thum hma lamah mah a rawn thlen ka ring a ni. Ka Pu Nupui Ka Lu. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Ka pi room chu ka'n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. Vawiin ni 23. Is America Great Again Now? Rate Trump - Vote now!. hmang in Company lam pawn an chhui chhuak thei lutukalawm. Ka Pu Nupui Ka Lu. Nupui fanaute venghim tur hian wrestler/boxer nih kher a ngai lova, pa te reuhte te te hian an nupui fanaute chu him leh hlim takin an dah thei tlat a ni. Address search, share any place, weather, ruler (on yandex map); streets, roads and buildings photos from satellite. 4 kilometer moderately trafficked loop trail located near Kula, Maui, Hawaii that features beautiful wild flowers and is rated as moderate. Zawhna: Ka pu, kum 30 mi ka ni a, hun rei deuh hlek atang khan lu na ka nei thin a. Hmanhmawh takin step ah ka chhova, Jane-i chuan kawngka min lo hawn a, chutah, a hnenah chuan, 'Jane, pawi ka ti khawp mai, ka nupui hi ka thren thei lova ni' ka ti ta a. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Tin, lal Davida'n Bahurim a thlen chuan ngai teh, Saula chhungte zinga mi Gera fapa a hming Simeia a lo chhuak a: anche lawnh chung zelin a lo chhuak a. KAWMTHLANG PA NEN. Dik tak chuan kan pa min luk ai chuan James a min luk hi nuam ka ti tawh zawk a, mi lu nuam zawk mahin ka hria. Donald hills lamah Pu Rema (kan nu putea) hnenah lengin engtia han tih chi nge ka sawipui a. Ka U In Ka Nupui A Lu. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. Ka pi room chu ka’n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. A pianna nu leh pa: Ka pu min Thang Khaw Suan, Buansing beh hi. Adama chuan a hlim êm avângin: "Hei zet chu ka ruh ang ruh neia, ka tisa ang tisa nei ngei chu a ni. Thenawmpa ka va en, hlau thlabar hmel bak a la pu lo! Ka pa thusawi chu, “Eng pawh nise, hei, kan mualpho dan chu tlang hriat a ni a, sawi tam a tul ber lo ve, ti hian kan nupain kan lo ngaihtuah ve a. Thihnaah pawh hetiang kher kher. Tlanghmingthanga, Mission Veng leh ka puzawn Pu R. Biaktluangi Hmar (Pic is just a pic! ) - H. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Kan hlasak a thluk le a thu kan hmang rem rum el an nawm ie! Hey Hah!! Chu nu chu a hming ka la hriet naw a, ka sierra throng Kimi indawn ding hlakin, Milai milaia naw tiloin ka lu tuoi senglo hiela a mi kik rek dinga ka ring leiin kan dawn ngam naw a. Lalsangzuala (L) Ex. NUPUI NEI LAI IN MIN BUM. Ka inbual zo ka phone ka han bih chuan ka number hriat ngai loh hian tum hnih ngawt min lo call niin. Ka bulah a lo thu a, ka kut chu a chelh a, "ih, maw, ka hmanmgaih che avangin nupui atan ka nei che a, I pasal ka ni, i nunhlui chu ka hriat atana tul chu hriat ka duh bawk, ka nupui hi a pasal awm loh hlana mitthi tawh ngaia a lo tah fo ka duh lo, ka hnenah inbunruak la, I thawl hawk zawk ang, keipawh ka dam ang" a ti dam thlap a, chutiang. Ka hming chu Hmangaihsangi a ni a, ka chhungte chuan "Nupui" tiin min ko mai thin a, kan unau hi pthum kan ni a, mahse ka phirpuiin vandauiathlak takin min boral san a. Ülekaaluline inimene võib alustada igapäevase kõndimisega, poolest tunnist piisab. CLICK HERE Chibai le - Ka blog i rawn tlawh avangin ka lawm e,in hmel hriat tirna tlem ka han tarlang ange, Kum 2017 october ni 21 khan KA HRIAT RUKTE I TAN tiin blog hi ka din ve rawih mai a, ka thiamloin ka bo hle nghe nghe ani, amaherawh chu mithiam zawk te blog te tlawh in ka in zir chho ve zel a, hma pawh ka sawn hle ani. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. Lei Papakea i ka makani Laweÿehukai C C7 FF F7 Lei hoÿi ÿoe i ka ÿehu wai lä o Moaÿula HUI Bb F E ka makani houhou ÿili o ka ÿäina F C C7 O ka ÿäina, o ka ÿäina F Bbb F ÿO ka pä kolonahe mai a ka Hau i ka palai C C7 F ÿAÿole hewa he ÿolu ia lä ua hiki nö F Bbb F Lei Käÿili i ka lau o ke kamani C C7 F. Ka inbual zo ka phone ka han bih chuan ka number hriat ngai loh hian tum hnih ngawt min lo call niin. "Ka pu, hei i file i theihnghilh a" a hmel ai mah chuan a kawr a badge chu ka lo melh hmasa a, Manager tih a in tar va a, kei hi mi haihawt tak chu ka va ni em ti rilru neuh neuh pah chuan,"Ka lawm lutuk e, ka lo hre tawh reng reng lo" ka ti a. Nupui ka neih hlimin chhungte tlawh kualpuiin kan nu chu tum khat an inah ka zu lenpui a. Ka U In Ka Nupui A Lu. Mizo pa ropui Pu C Rokhuma, Indigenious Scientist (Mizo pa Scientist) hi ka ngaihsan em vangin Nikum 28. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Pasal lerh chuan Pathian atang lo chuan lerh a sim thei ngai lo. Dik tak chuan kan pa min luk ai chuan James a min luk hi nuam ka ti tawh zawk a, mi lu nuam zawk mahin ka hria. Ka pi room chu ka’n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. Pathianin mal a sawm zel ang. Ka U Nupui Ka Lu. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Anipawh alo thutak ve nghal, in cousin mah ila, ka star na che arei tawh, mita ini tur hi ka thik fe, ka kianga awm reng tur ka nupui nila ka ti asin. Natna leh harsatna awm tawh lohna hmunah, a hmangaih Isua leh ka pu nen thlamuang takin an leng za ang tih ka ring a. naktuk, naktuk ah ka lo kal leh ang. mizoram ah kum ruk vel awm tawh in, mizotawng in a biak thui theih tawh khawp mai. Ka tawngkam mawilo tak vang chuan hrehawm ka ti hle a, inthiamlo em em chunga ama lam ka hawi leh chuan alo nui sen sen a. Khuma Linda-i mu chu kan en a ahma a itawmna leh mi hipna a neih te kha a reh vek!"Ka haw a ngai tlat" bung deuhin ka ti a ka. Tichuan, tualchhûng university-a research nei Chinese tlangvâl pakhat ka tawng a. Thihnaah pawh hetiang kher kher. Kan pa lah alo. Aizawl an lo zin chhoh chang hian an tlawh thin a vanglai an sawi a, an nui hawk hawk thin. map of Ban Bu Ka Na Ko (Narathiwat region / Thailand), view from satellite. Ka hriat ngai loh lanu a nih avangin dil chhut takin a hming leh khua te, Singapore-a a awm tawh chen te leh eng vanga min call teh tlat nge a nih te ka zawt nghal a. Kawmchar lamah thawm a awm avangin ka veh phei ta a, muangchanga ka phei chu lung ka chhuih a ka tlu chiang ngei mai. Ka nau leh thiantha K. NUPUI NEI LAI IN MIN BUM. A pasal chuan, "A, ka pu, a ngai lo ang" a ti ta tlat mai pek a. hmang in Company lam pawn an chhui chhuak thei lutukalawm. Lalsavunga chuan Vanhnuailiana, Lalphunga, Thawmvunga, Lalchawngpuii (Laltheri) Chawngpuituali(Vanpuilala nupui) leh Ropuiliani (Chhim lam lal Vandula nupui) te a hring a. Mizo pa ropui Pu C Rokhuma, Indigenious Scientist (Mizo pa Scientist) hi ka ngaihsan em vangin Nikum 28. Vawiin ka Birthday, 20 th September, 2012 alo thlen leh hian Pu Daniela ka hriatrengna hi a thar zuala, atan he ka Birthday (NI) hi ka hlan a ni. Pu Dara hi ka pa thian tha em em ani a, ka pa hi thilpawh a thawn zeuh zeuh. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Bawng-pu He bawngpu hian ka zawhna dik tak a min chhang anih chuan, thlatin Rs 4000/- a hlawh a, nitin bawngchaw vawi hnih phur in a chhuak thin a, tin, amah hi Hailakandi lam atanga a thian ten mizoram a an rawn hruai ani a. Pu'u'ula'ula Summit 10023ft - 3055m Keonehe'ehe'e Trailhead Haleakalä Visitor Center 9740ft - 2969m Haleakalä 8201ft 2500m Hanakauhi 8907ft 2715m Haupa'akea 9159ft 2792m Pä Ka'oao Kawilinau 6646ft 2026m Ka Lu'u o ka 'Ö'ö Pu'u o Pele Haläli'i Ka Moa o Pele Pu'u Naue Pu'u Nole Pu'u Kumu Mauna Hina Pu'u Maile Nä Mana o ke Akua 'Ö'ilipu'u. Tlanghmingthanga, Mission Veng leh ka puzawn Pu R. Can you translate these Hawaiian words into English? My daughter loves the song Hawaiian roller coaster ride and wants to know what the Hawaiian part means A wiki wiki mai lohi lohi La we mai iko papa he na lu Pi'i na nalu la lahalaha O ka moana hanupanupa Lalala i kala hanahana Me ke kai hoene i ka pu'e one Helehele mai kakou e. Osmand Daniel Hindi a mik a mak pawh hre eih lovin Khagaria, Bihar State-a District pakhat khawpui hi kan chhungkuain 2011 January thla khan kan lut a. Ka paih daih tih ka hriat chhuah leh hnu chuan mutna pindan lamah ka liam san ta a. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. "Kum za dam tur ni ta la, kei chuan ni khatin kum za dam tlin loh ka duh ang; a chhan chu, ni khat lek pawh i tel lovin ka awm thei dawn lo," an lo ti hial thin a ni. Kum eng zat nge ka nulat tawh, tuna monu hi chu ka chhar kha niin ka hria; mahse kei chu ka la single --U SPI Puii hi chu a fel, hat pawh a ha; mahse a ui kawm lutuk hi a hmuhhar phah niin ka hria -Dawnga Inruk zana hiante hmangaihna avanga mi hmai sa ka han tawng chiah kha chuan nupui ruk awmzia ka hre chiah a ni, ka lo ru ve chhin hrim hrim. Ka luk tir ta alawm le. A ni, ka vengte mithmuhah ka nupui hian tihtur min buatsaih sak thin a, a ponfen su turte in min tir thin. Mingo pasal a neih chu vanneihna leh malsawmna emaw te kan ti deuh nge, mingo pasal nei an tam ta hle mai. Ka Pu Nupui Ka Lu. "Ka pu, hei i file i theihnghilh a" a hmel ai mah chuan a kawr a badge chu ka lo melh hmasa a, Manager tih a in tar va a, kei hi mi haihawt tak chu ka va ni em ti rilru neuh neuh pah chuan,"Ka lawm lutuk e, ka lo hre tawh reng reng lo" ka ti a. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. A hmelah lah chuan a 'confi' em em tih a la hmuh theih zui. Lalsangzuala (L) Ex. Kan in hriat tan tirh hian pathlawi fapa pahnih nei in a in sawi a, kan in thianthat zui zel na bak ah kan in ngaizawng chho ta hial a, a thawhna office ah te pawh leng ah min sawm a, ka kal ve zeuh zeuh thin. Tin, lal Davida'n Bahurim a thlen chuan ngai teh, Saula chhungte zinga mi Gera fapa a hming Simeia a lo chhuak a: anche lawnh chung zelin a lo chhuak a. Anni chu Mizoram buai laia Aizawl-a an tla thlà chu an awm hlen ta a. hmang in Company lam pawn an chhui chhuak thei lutukalawm. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. Tin, lal Davida'n Bahurim a thlen chuan ngai teh, Saula chhungte zinga mi Gera fapa a hming Simeia a lo chhuak a: anche lawnh chung zelin a lo chhuak a. Mahse, he ka thil tâwn mak tak mai hi sawi Tul tihna riau ka nei tlat. Vawiin ni 23. Anni chu Mizoram buai laia Aizawl-a an tla thlà chu an awm hlen ta a. Remchang ah la in, thutak zet hian ka cousin pawh nila keipawn chhe lo ka ti che, i nupui chu avan nei ngawt ang, nang ang mipa duhawm anei tur che hi ka thik ka ti a. Class V ka zirlai hian tum khat kan break zo chu class-ah ka lut nghal mai a, ka zun chhuak lutuk chu ka va chhuak leh a, ka va zung ta huau2 a, ka let leh chu chak zetin ka tlanphei a, class room chhuat leh pawnlam lei chu a inrual chiah avangin naupang harhvang tak tan chuan han zuanluh rawk pawh a lo awl bawk a ni. Ka tet te atanga ka lo ngaih ve dan chuan he Hotel hi ka U in mipa zawk a nih na anga a enkawl ka lo ring. A pianna nu leh pa: Ka pu min Thang Khaw Suan, Buansing beh hi. Hlim taka kan awm laiin, ani, chutiang chu he hringnun hi emaw kan tih lai takin, ka fanu, ka fanu neichhun chu a dam lo ta. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. (A hnu rei vak loah chuan a fanu nen chuan an chhuak ta a). Get a list of all the new and old songs with lyrics of ka lu a directly from our search engine and listen them online. Tian sheng li zhi nan zi qi ke xi chi sha wo dou bu ni 努力 我要努力 我要变成万人迷 nu li wo yao nu li wo yao bian cheng wan ren mi wow ~~~~~ 卡路里卡路里卡路. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Ka lawmna leh hlimna, ka awmkhawhar min hnemtu chu ka tan vék tahna min thlén bang lotu a ni ta si. Vanneihthlak takin Padma Shree RK Lalhluna nen kan intawngfuh hlauh mai a, keiin Pu Chawngkhupa chanchin ziakna a neih leh neih loh ka lo zawt var a, ani chuan a bu-a alo siam tawh thu leh a copy hlui a la neih thu min hrilhin min lo photocopy (xerox) sak hlauh mai a, he lehkhabu behchhan hian Pu Chawngkhupa chanchin hi kan ziak thei dawn a ni. Vawiin ni 23. ka pu chalbuanga chhangte hriatreng na na post a ni e. Ka Pu Nupui Ka Lu. Dik tak chuan kan pa min luk ai chuan James a min luk hi nuam ka ti tawh zawk a, mi lu nuam zawk mahin ka hria. pahnih chiah kan nit a anih chu. (A hnu rei vak loah chuan a fanu nen chuan an chhuak ta a). map of Ban Bu Ka Na Ko (Narathiwat region / Thailand), view from satellite. Ka hming chu Hmangaihsangi a ni a, ka chhungte chuan "Nupui" tiin min ko mai thin a, kan unau hi pthum kan ni a, mahse ka phirpuiin vandauiathlak takin min boral san a. Mahse, a nupui ang thoa nupui vanduai ni tura rukru nih ai chuan, tumah an nat ve a ngaih lohna tur mipa dang hmangaihna ka nghak a ni zawk e. Min chul thla zel la, ka mawng bawr te kha han tuai vel teh. Is America Great Again Now? Rate Trump - Vote now!. Ülekaaluline inimene võib alustada igapäevase kõndimisega, poolest tunnist piisab. Mihringte hi harsatna leh manganna kan tawh lai hian, kan tawk mawlh mawlh thin. Aw ngaihno bei tak hian a rawn chhang a. Ma En in thahnem ngai taka biahalnak min rawn siammi cungah lawmthu ka chim duh a, a ruang cu, keimah ka chimtur leikap aimahin kan Khua Dawn hi Literature lei ah pawh hawi kan pawl ve ciah ciah mei, tih a lang a, media hmandan te kan thiam telh telh tih ka theihin kan nawmhnak a ni zual a ni. Ka nute bul ah ka awm zuai a mahse cancer a vei tak avang in ka pa te bul ah ka awm ta a, ka pa hi ka pian hian kum 18 chiah a ni a, ala tlangval em avang in ka ni bul ah ka awm ta char2 a. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka hrelo a, a it ka ringin hma veh vawh tak, dar thum hma lamah mah a rawn thlen ka ring a ni. Ban Ba Lu Ka Pu Sing in the region of Yala is a place in Thailand - some 509 mi (or 819 km) South of Bangkok, the country's capital city. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. Tlanghmingthanga, Mission Veng leh ka puzawn Pu R. "Kei hi ka fa te 2 tan an pa ka ni a, ka nupui nen hian kum 40 bawrvel ve ve kan ni a, kum 11 zet kan awm dun tawh. Ka hming chu Hmangaihsangi a ni a, ka chhungte chuan "Nupui" tiin min ko mai thin a, kan unau hi pthum kan ni a, mahse ka phirpuiin vandauiathlak takin min boral san a. Pu Dara hi ka pa thian tha em em ani a, ka pa hi thilpawh a thawn zeuh zeuh. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. Kawplai nei chung leh Nu/Pa ni chunga nula tlangval ngaihzawn ching te, nupui fanaute muthilh lai chuha nula chhaih ching te, mi nupui leh pasal an ni tih hre reng chunga mi chhungkaw tih chhiat hreh miah lo mihringte hi a tuartu tan chuan. Nu Ngurtei hi Pa Vanneia ai mah pawh khan a nelawm tihna ka nei. Natna leh harsatna awm tawh lohna hmunah, a hmangaih Isua leh ka pu nen thlamuang takin an leng za ang tih ka ring a. KA PU NUPUI Ka hming chu Rammuana niin Muantea tia koh ka ni ber a. Sawi lovin ngawih bo pui ta mai mai ila a hmingthat thlak zawk phian mai thei. Mingo pasal a neih chu vanneihna leh malsawmna emaw te kan ti deuh nge, mingo pasal nei an tam ta hle mai. Ka tawngkam mawilo tak vang chuan hrehawm ka ti hle a, inthiamlo em em chunga ama lam ka hawi leh chuan alo nui sen sen a. Office lam panin ka kal nghal a, car kawngkhar pawh kalh lovin ka chhuak nghal a, ka rilru ka thlak leh hma a thil chinfel vat vat ka duhna chu lian khawp tawh mai. A chang chuan a nupui lak atanga rukbo daih chu ka chak thin ve tho. Kawplai nei chung leh Nu/Pa ni chunga nula tlangval ngaihzawn ching te, nupui fanaute muthilh lai chuha nula chhaih ching te, mi nupui leh pasal an ni tih hre reng chunga mi chhungkaw tih chhiat hreh miah lo mihringte hi a tuartu tan chuan. Ka nupui ka en a, ngaihdam dil pu, dil ngam si lo melh in min rawn melh zawk. ka va lainat tak em!. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. Confession #2340. Pu dik tak ten pusum an tel lo a nih chuan, a pu dik tak chuan 'Pu ban man' Sial a thing thei. Chuta tang chuan ka lei hi a phuar ang maiin a khawng a, au ka tum pawhin au theih rual a ni lo. A hnu ah tlawhna remchang a awm loh avangin ka tifuh viau. Zate, Hmar Rûn, 17 January 2014 July Thla ani a, ruah a sur bur bur mai a, ka pin. Thangzaang thar a ka pek, ahman mi lam lei ah khan a ka hruai, a muimi lamchung in kal hmanh ning law ka tih lai lo, bawipa na thiangtthunh le, na tanbo nih ka hna a ka ngamter, na inn cu a zungzal, zungzal in, kei ka inn asi lai. Ma En in thahnem ngai taka biahalnak min rawn siammi cungah lawmthu ka chim duh a, a ruang cu, keimah ka chimtur leikap aimahin kan Khua Dawn hi Literature lei ah pawh hawi kan pawl ve ciah ciah mei, tih a lang a, media hmandan te kan thiam telh telh tih ka theihin kan nawmhnak a ni zual a ni. Ka tawngtai ve zeuh zeuh hotupa :-)) tam tak hian tawngtai hi kan ngai serious leh lutuk emaw ni chu aw ka ti thin. Ka hriat ngai loh lanu a nih avangin dil chhut takin a hming leh khua te, Singapore-a a awm tawh chen te leh eng vanga min call teh tlat nge a nih te ka zawt nghal a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Isaaka tân nupui an zawng Tin, Abrahama chu a lo upa a, a lo tar ta hle a; tin, Lalpa chuan Abrahama chu thil engkimah mal a sâwm tawh a. Zing dar 1:30am a lo ri der tawh a nih hi! Garrage a ka car ka hun rem hnu chuan inchhungah ka lut a,kan bedroom lo la eng kalh chuan ka nupui Rinpuii chuan min lo nghak leh hram hram tawh ani tih ka hre thei mai a. Ka hria amaw?" Aw tih nan a lu a bu leh nghat a. A tirah chuan a na deuh a, a rei telh telh a, nuam ka ti ve ta telh telh a. Hlim taka kan awm laiin, ani, chutiang chu he hringnun hi emaw kan tih lai takin, ka fanu, ka fanu neichhun chu a dam lo ta. Eng emw ti lai atang khan a dam lo va, a na ang reng riau va, hun tha hi an chuh ve deuh a ni. Song (Saw Eh Ka Lu Htoo ลิขสิทธิ์Ho Min Oh Saw Ka Tu Pu 30/12/2018 ดาวน์โหลดผ่าน*888 หรือ โทร 094-7834415 You Tube :https://www. Fapa mal neihchhun nupui nei tur ka nih vâng nge, ka pa paw'n ran lu kima lawm a tum thu min hrilh zauh nghe nghe. Min chul thla zel la, ka mawng bawr te kha han tuai vel teh. Lungpher kan thlen dawn hian namen lova ruah a sur avangin ka thlenna tur pawh chu kal hmasa lovin ka pu te in ah chuan ruah ka nghak han ta zawk a, ka pi alo damlo bawk nen. A chang chuan a nupui lak atanga rukbo daih chu ka chak thin ve tho. a | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ | u | w | | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ. Entîr nân, Brian-a chuan heti hian a ziak a ni: "Ka nupui nêna British mite pension hun kum 65 kan han tlin chuan kan nun chu a zuai ruih a. Sawi lovin ngawih bo pui ta mai mai ila a hmingthat thlak zawk phian mai thei. "Neiha ka ni a, nupui nei lo ka ni; Neiha hian engmah neih ka neih loh avangin neih tlak ka ni lova. Adama chuan a hlim êm avângin: "Hei zet chu ka ruh ang ruh neia, ka tisa ang tisa nei ngei chu a ni. Bible thu i thiat ngam a nih chuan min ma la ti nia," a ti ar ar mai a. Nupui fanaute chawmzo tur hian sorkar hna thawh kher a ngai lova, rinawm leh taima taka hna a thawh phawt chuan, chhungkaw ei khawp chu a thawk chhuak thei ani. Mihringte hi harsatna leh manganna kan tawh lai hian, kan tawk mawlh mawlh thin. Keini chhûngkua pawh hi kan tla thlà ve tho nain, ka pu hian kan khua a ngai tlat mai a, bual zualpui a reh a, mahni khuaa kir leh theih a nih khân an kir leh ta a ni. 'i mawngkua ka lu duh' a ti mauh mai a. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Confession #1461 "Ka lo insawi ve thuai tangkaipui an awm tak in. A hmel chu ka enchiang a, ni danga a hmel ang a pu lo tawp. Part-2 na ah chuan tlemin hma kan sawn hret anga,innei thei turin enge ka beisei tih te kan chhut leh ang. Inthen dan awm chhun chu min ma la a ni mai. [Khatia thenwmpa nupui nei lai nen kan inluk khan sex ah ka vir leh zual. Lalsavunga chuan Vanhnuailiana, Lalphunga, Thawmvunga, Lalchawngpuii (Laltheri) Chawngpuituali(Vanpuilala nupui) leh Ropuiliani (Chhim lam lal Vandula nupui) te a hring a. Dar thum pawh minute sawm laia a pelh hnu pawha a lo la lan theih chuan loh avangin rokhawlhna a nei emaw, kan ruahman hi a awih tak tak lo emaw, a lo ti tak tak lo reng. Chhingliana, Upper Republic Veng, Aizawl te thlan thutna kan nei a. Amau sung pan ka nu Niang Za Go, Suangzang khua, Tedim pan kigamla lo ah 1926 kumin piang hi. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. Kawngkhar bulah chuan ka hmangaih, kumkhua-a chendun pui tura ka thlan, ka duhlai, ka damchhan, ka nun tifamkimtu chu alo dingreng a. Ka hria amaw?" Aw tih nan a lu a bu leh nghat a. Huaisenna leh chhelna a nei ka nau Mary hian, a nun ngai mihlim tak a nihna nei leh ngei turin duhsakna ka hlan a. Thenawmpa ka va en, hlau thlabar hmel bak a la pu lo! Ka pa thusawi chu, “Eng pawh nise, hei, kan mualpho dan chu tlang hriat a ni a, sawi tam a tul ber lo ve, ti hian kan nupain kan lo ngaihtuah ve a. MY SUNSHINE. Ka Pu Nupui Ka Lu. Ka nunna chang kha ka lo risk lo va, ka farnute ka nupui leh midang - inneih tuk lawkah min vui liam tep nite hian ka han dawn thar leh vel a sakei hmu ang maiin ka hlau tial tial a; mak ka inti hnuhnawh ta hle. [Khatia thenwmpa nupui nei lai nen kan inluk khan sex ah ka vir leh zual. Keini chhûngkua pawh hi kan tla thlà ve tho nain, ka pu hian kan khua a ngai tlat mai a, bual zualpui a reh a, mahni khuaa kir leh theih a nih khân an kir leh ta a ni. Kanral hmai ah rawl na ka dangh, ka lu ah chiti na ka tawih i, ka hrai cu aliam in aliam ee ka bawipa. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Minister nupui thih dan kan lo hriat hian ka thin a tirim ve takzet. A pasal chuan, "A, ka pu, a ngai lo ang" a ti ta tlat mai pek a. Tur turin ka lo awm reng reng emaw ni tiin ka inngaihtuah ta thut a. A site for Mizo culture, history, literature and images etc…. Ka nupui hual chu ngawi rengin a chhuak a, a nu leh pa in an zui chhuak a, kan thusawi zawng zawng chu sawi vek sen pawh a ni lo ve. Ka khawsakna tùrte chu ' Patea' tia ka koh tùrte an ni a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Mingo pasal a neih chu vanneihna leh malsawmna emaw te kan ti deuh nge, mingo pasal nei an tam ta hle mai. Pu Nghaka : Ka heti reng lovang, lo en reng mah rawh u, In pa pawh chu lo hrilh rawh, min pek vat loh chuan ka dawhtheihna hian a tlin reng lovang, Party mi leh sa hi inti ve dei dui tawh lo se a tha ang. Ka rilru ava na tak em, i va han sual em em ve, hetiang rilru i put ngai loh kha, ngati nge hetia i awm tak tiin ka tah khum a, chutah thiam takin min hnem a, naute chu a len tak tak hmaa ti tla mai tur leh a pawi kei ngei pawh ka hming chhiat min hlauh pui zia thuin min rawn thlem a, kei hmeichhe rilru no lo ni bawk nen. Thenawmpa ka va en, hlau thlabar hmel bak a la pu lo! Ka pa thusawi chu, "Eng pawh nise, hei, kan mualpho dan chu tlang hriat a ni a, sawi tam a tul ber lo ve, ti hian kan nupain kan lo ngaihtuah ve a. Kei hi, keimah ngei mai hi a pasal tur chu ka ni. Ka kawrlum ka ha a, ka chhuak vat a kawngka bula ka pu tiang tun chu ka hum a ka chhuak ta a. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Mahse, he ka thil tâwn mak tak mai hi sawi Tul tihna riau ka nei tlat. A pianna nu leh pa: Ka pu min Thang Khaw Suan, Buansing beh hi. Ka nupui u nupui (ka puzawn nupui) chu Kolasib Hospital-ah Staff Nurse-in a awma. MY SUNSHINE. Ka pian hian ka nu leh pa te hi an innei lo a, sawn ka ni anih chu. Ka tet te atanga ka lo ngaih ve dan chuan he Hotel hi ka U in mipa zawk a nih na anga a enkawl ka lo ring. Hengho hi tun hnaia thil thleng langsar ka hriat chianho an ni a, nangni paw'n hriat in ngahin ka ring. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. Ka rose par khawi en tur chu ka hmu ta hauh lo mai, hrilh a hai duh kher mai. Bible thu i thiat ngam a nih chuan min ma la ti nia," a ti ar ar mai a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Josefa no a bo Tin, ani chuan a in enkawltu hnênah chuan, "Kha mite ip kha an phurh theih tâwkin buhin tikhat la, an tangka ṭheuh chu an ip rawng bulah dah ṭheuh rawh. Khawvel hi a mum a ni tih hi a fiah tawk viau in ka hria, kan kual kan kual a, kan vak vak a, tlanbo na tak tak hi a lo awm lo a nih hi, ka hmuh duh tawh hauh lo, kum khua a tlanbo san ka tum ngei kha, kum khat hnu lek ah ka mithmuh tur ngei in a rawn in lar leh si a. Part-2 na ah chuan tlemin hma kan sawn hret anga,innei thei turin enge ka beisei tih te kan chhut leh ang. Aizawl dintu leh lal hmasa ber chu Lalsavunga a ni a. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. Ka khawsakna tùrte chu ' Patea' tia ka koh tùrte an ni a. Written forms: ka-ba-bi; ka-ba-bu; ku-ub-bu-bu. Tur turin ka lo awm reng reng emaw ni tiin ka inngaihtuah ta thut a. map of Ban Ba Lu Ka Pu Sing (Yala region / Thailand), view from satellite. map of Ban Bu Ka Na Ko (Narathiwat region / Thailand), view from satellite. Ka hria amaw?" Aw tih nan a lu a bu leh nghat a. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Donald hills lamah Pu Rema (kan nu putea) hnenah lengin engtia han tih chi nge ka sawipui a. Anipawh alo thutak ve nghal, in cousin mah ila, ka star na che arei tawh, mita ini tur hi ka thik fe, ka kianga awm reng tur ka nupui nila ka ti asin. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. Hang lam, dar pharh hlai leh sek ve tak, sang lem lo, hmai tlang hriam lam ka ni a. "Ka pu, hei i file i theihnghilh a" a hmel ai mah chuan a kawr a badge chu ka lo melh hmasa a, Manager tih a in tar va a, kei hi mi haihawt tak chu ka va ni em ti rilru neuh neuh pah chuan,"Ka lawm lutuk e, ka lo hre tawh reng reng lo" ka ti a. May 6 2012 (Sunday) tlai dar 4 ah khan ka pa Upa K. Pu Hawla farnu Pi Lalthannguri pasal kha ka pa pu (uncle) fapa Pu R. Vawiin ka Birthday, 20 th September, 2012 alo thlen leh hian Pu Daniela ka hriatrengna hi a thar zuala, atan he ka Birthday (NI) hi ka hlan a ni. Nupui fanaute chawmzo tur hian sorkar hna thawh kher a ngai lova, rinawm leh taima taka hna a thawh phawt chuan, chhungkaw ei khawp chu a thawk chhuak thei ani. Kan fate chu an in dang tawhin, Bible zirpui theih tûr tuina nei hmuh tûr an vâng hle bawk si. Chalruanga chuan mei a khup zul zul a, thupha a chawi ta ruai mai a ni. 2015 khan a chenna inah kalin kan chibai ve a, vannei ka inti takzet. Josefa no a bo Tin, ani chuan a in enkawltu hnênah chuan, "Kha mite ip kha an phurh theih tâwkin buhin tikhat la, an tangka ṭheuh chu an ip rawng bulah dah ṭheuh rawh. Osmand Daniel Hindi a mik a mak pawh hre eih lovin Khagaria, Bihar State-a District pakhat khawpui hi kan chhungkuain 2011 January thla khan kan lut a. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. A pasal chuan, "A, ka pu, a ngai lo ang" a ti ta tlat mai pek a. A tirah chuan a na deuh a, a rei telh telh a, nuam ka ti ve ta telh telh a. Ka fanu mutna khum ep chiahah chuan thla thum leka upa nausen, pneumonia vanga damlo ve tho a awm a. NUPUI PASAL LA NEILO PAWH NILA HE THU HI CHHIAR NGEI ANG CHE "In ka thlen a ka nupuiin chaw ei a siam lai chuan a kutah vuanin, thil hrilh duh che ka nei a nia ka ti a, a ni chu ngawi reng a thru chungin chaw a ei a. Ka U Nupui Ka Lu. A hmun atan Pastor Biakdika Chhangte in an Biak In, Rockville Seventh-Day Church, 727 West Montgomery Avenue, Rockville, Md. Natna leh harsatna awm tawh lohna hmunah, a hmangaih Isua leh ka pu nen thlamuang takin an leng za ang tih ka ring a. Ka lu thak lo ka hiat leh ta. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. Pu Liankhuma in kawtah innghahkhawm tur a ni, YMA memberte tlawmngai taka thawkchhuak leh turin kan han inngen leh a ni e" a rawn ti vau vau a. Sawi lovin ngawih bo pui ta mai mai ila a hmingthat thlak zawk phian mai thei. Donald hills lamah Pu Rema (kan nu putea) hnenah lengin engtia han tih chi nge ka sawipui a. Ka U Nupui Ka Lu. Mahse ka tisual nia a hriatna lâi tak chu a chhung thu khaikhawmtu, keimah pawhin ngaihnawm ka tihlai leh ka chhiar zin pâwl, vawi sawmhnih vawi sawmthum ka chhiar nawn lâi a ni. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. Thu leh hlaziak a han chhiar a han ziak tam mi kani lemlo a, chuvang chuan chhiar dan tawk erawh chu in thiam a ngai vet hung a. Tlanghmingthanga, Mission Veng leh ka puzawn Pu R. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Vawiinah hian nang hi Lalpan ka kutah min pe dawn a ni. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. "Ka thlah hman dawn lo che vangin Ka nupui tur Viola duhtak pawi ka ti hle mai" ka kawngah a rawn dawm a, ka kawng nghal awt a, kal ngaih na reng ka hre tawh lo. Vawiin ni 23. MY SUNSHINE. Vawiin ka Birthday, 20 th September, 2012 alo thlen leh hian Pu Daniela ka hriatrengna hi a thar zuala, atan he ka Birthday (NI) hi ka hlan a ni. Chuta tang chuan ka lei hi a phuar ang maiin a khawng a, au ka tum pawhin au theih rual a ni lo. Ka luk tir ta alawm le. Huaisenna leh chhelna a nei ka nau Mary hian, a nun ngai mihlim tak a nihna nei leh ngei turin duhsakna ka hlan a. Ka pi room chu ka'n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. map of Ban Ba Lu Ka Pu Sing (Yala region / Thailand), view from satellite. A hmel chu ka enchiang a, ni danga a hmel ang a pu lo tawp. October Khuangchawi thla a ni a,tlai lam pang in bual zo tih tur em em ka neih loh avang in rilru thawveng tak in ka leng chhuak a,Pu Das a kawmchhak lungrem ah chuan thuthmun rem in, thli thaw chu ka dawng ta vang vang a, ka thlang inchung zawlah chuan unau pahnih, in kawmngeih zet mai hian lehkhachaih an lo buaipui a, lehkhachaih inanglo tak. Ka Pu Nupui Ka Lu. Kawmchar lamah thawm a awm avangin ka veh phei ta a, muangchanga ka phei chu lung ka chhuih a ka tlu chiang ngei mai. mizo: khawiah nge lu ka nghah ve ang? Tlai kâwl chu a eng no riai a, Ruati chuan a pa, kum hmasa liamta maia thihsan ta thlalak chu a en a, an dawhkanah chuan a dah ṭha a, a hru fai a. "Ekhai o, ava zialo ve, mami inti pachang hram hram la, thil awm dan kha chiang deuh takin min hrilh ta che"ka ti a. Thangzaang thar a ka pek, ahman mi lam lei ah khan a ka hruai, a muimi lamchung in kal hmanh ning law ka tih lai lo, bawipa na thiangtthunh le, na tanbo nih ka hna a ka ngamter, na inn cu a zungzal, zungzal in, kei ka inn asi lai. Kan inkawm ngeih hle mai a. Kum eng zat nge ka nulat tawh, tuna monu hi chu ka chhar kha niin ka hria; mahse kei chu ka la single --U SPI Puii hi chu a fel, hat pawh a ha; mahse a ui kawm lutuk hi a hmuhhar phah niin ka hria -Dawnga Inruk zana hiante hmangaihna avanga mi hmai sa ka han tawng chiah kha chuan nupui ruk awmzia ka hre chiah a ni, ka lo ru ve chhin hrim hrim. Fapa mal neihchhun nupui nei tur ka nih vâng nge, ka pa paw'n ran lu kima lawm a tum thu min hrilh zauh nghe nghe. Address search, share any place, weather, ruler (on yandex map); streets, roads and buildings photos from satellite. min hmantir a, a chungah kan lawm hle. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Khuma Linda-i mu chu kan en a ahma a itawmna leh mi hipna a neih te kha a reh vek!"Ka haw a ngai tlat" bung deuhin ka ti a ka. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Minister nupui thih dan kan lo hriat hian ka thin a tirim ve takzet. Ka chhiar nasa hle a ni tih erawh ka sawilang duh a, in awihloh chuan ka nupui pawh in zawt thei ang. ka va lainat tak em!. A chang chuan a nupui lak atanga rukbo daih chu ka chak thin ve tho. Eng emw ti lai atang khan a dam lo va, a na ang reng riau va, hun tha hi an chuh ve deuh a ni. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Ka thiamthei vaklo a ni ang. A hmelah lah chuan a 'confi' em em tih a la hmuh theih zui. ] Ahranpa in bialpa han neih ka chak tawh lemlo. A pianna nu leh pa: Ka pu min Thang Khaw Suan, Buansing beh hi. Ka lu a lyrics Songs with ka lu a lyrics all the songs about ka lu a. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Dar thum pawh minute sawm laia a pelh hnu pawha a lo la lan theih chuan loh avangin rokhawlhna a nei emaw, kan ruahman hi a awih tak tak lo emaw, a lo ti tak tak lo reng. Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED] is a 8. A place where my feelings, point of views, whatever was kept in it. 4 kilometer moderately trafficked loop trail located near Kula, Maui, Hawaii that features beautiful wild flowers and is rated as moderate. October Khuangchawi thla a ni a,tlai lam pang in bual zo tih tur em em ka neih loh avang in rilru thawveng tak in ka leng chhuak a,Pu Das a kawmchhak lungrem ah chuan thuthmun rem in, thli thaw chu ka dawng ta vang vang a, ka thlang inchung zawlah chuan unau pahnih, in kawmngeih zet mai hian lehkhachaih an lo buaipui a, lehkhachaih inanglo tak. Mahse tirhkoh Paula khan, 'Pasal chuan a nupui ma suh se' tiin Korinth thawnkhat, bung 7 chang 11 ah khan a sawi a. Remchang ah la in, thutak zet hian ka cousin pawh nila keipawn chhe lo ka ti che, i nupui chu avan nei ngawt ang, nang ang mipa duhawm anei tur che hi ka thik ka ti a. Kan han sawichhuah nikhua hian 'nupui nei hun' tawh hi chuan a inhria a,amah chauh ni lo khawtlang pawhin nupui nei rual niin an hmu vek bawk a.